Dragstor Play, vesti

Saznajte gde možete da upoznate svetske zvezde.

Ne propustite da večeras budete The Girl Next Door u fenomenalnom klubu Dragstor Play na Ušću.

Dođite da osetite fantastičnu fuziju svetla i fenomenalne atmosfere u Drastor Play klubu kojoj nema ravne ni na svetskom ni na domaćem nivou. Ritam koji najviše volite donosi vam The Girl Next Door Event koji je prošle nedelje proslavio Ljubav. A šta vas večeras očekuje u klubu Dragstor Play, saznaćete ukoliko svratite. Žurke na ovom mestu donose duh najboljh mogućih provoda u kojima uživate do daske. Planetarno poznate face svraćaju u potrazi za dobrim provodom baš u klub Dragstor Play i uvek se oduševe.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Tokom proteklog vikenda gost ovog lokala je bio Ulf Ekberg iz kultnog sastava "Ace of Base”, koji je oduševljen noćnim provodom u našem gradu. Dragstor Play su takođe posetili i vaterpolisti “Zvezde” koji su bili u drugom planu davanja autograma obožavateljima obzirom na prisustvo pomenutih svetskih zvezda. Ne propustite da i vi budete među poznatim zvezdama i gostima ovog kluba i posetite event The Girl Next Door svakog petka u ponoć.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Inače, koncept ove svetski poznate žurke koja se održava u klubu Dragstor Play jeste da su u prvom planu atraktivni muškarci iz sveta biznisa, sporta i modelinga.

Zato i vi večeras pođite put najboljih žurki, onih kojima zavide i svetske zvezde jer niko to ne ume bolje od Dragstor Play-a i njegovih Dj-eva. Subotom vas na istom mestu čeka još jedna dobra noć - Dragstor Veče, i provod za sva vremena, pod fantastičnim svetlima i energijom kojom pršti dobar bit sa svih strana.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Klub Dragstor Play uvek nudi i više nego što očekujete. Ovo je fantastično mesto gde kruži nabolja energija i isijavaju samo najjače i najpozitivnije vibracije. Rezervaciju za klub Dragstor Play možete izvršiti besplatno i na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Nađite svoju, i da li ste baš vi - The Girl Next Door ove večeri.

 

beogradnocu.com