Freestyler, Kolumne, vesti

Saznajte kakav je koji horoskopski znak u krevetu.

Ovan - Za Ovnove je seks veoma bitan, a u mnogim slučajevima presudan za održavanje veze. Ovnovi su impulsivni i veoma strastveni, pa im je nekada teško da se uzdrže, a mogu posati i nasilni. Ako se partneru to dopada, sledi neverovatno seksualno zadovoljstvo. Tokom seksualnog čina Ovan je najglasniji među svim znakovima zodijaka.

Bik - Kod Bika postoji potreba za uživanjem u seksu. Skloni su da preteruju, i često traže još. Partnerov fizički izgled Biku puno znači, ali i njegovo ponašanje u toku vođenja ljubavi. Traže, ali i pružaju mnogo poljubaca i zagrljaja. Do orgazma Bik ne dolazi brzo, ali malo koji znak ima tako snažan orgazam kao Bik.

Blizanci - Obožavaju nove stvari i eksperimentisanje u seksu. To je jedini način da im partner brzo ne dosadi i da ne izgube interes za seks. Pornografija im nije strana i na njih može delovati vrlo stimulativno. Gotovo redovno imaju više od jednog partnera u seksu. Perverzije su za Blizance normalni i sastavni deo seksa.

Rak - Za Rakove emotivna veza mora biti sastavni deo seksa, jer ih jednostavno ne zanima seks radi seksa. Rakovi nisu promiskuitetni i vole da posedujete partnera. Pažljivi su u ljubavnom činu i neće učiniti ništa za šta nisu sigurni da partneru prija. Dosta su izdržljivi u seksu i ponekad se sami iznenadite odakle im tolika seksualna energija.

freestler (4)

Fotografisano na Splav Freestyler

Lav - Lavovi najviše uživaju u seksu sa osobama koje se izuzetno pale na njih. Lavovi imaju potrebu da im se drugi dive, i u seksu se ponašaju tako da izazovu divljenje partnera. Izgled im je veoma važan i uvek biraju partnere koji su atraktivni i privlače pažnju okoline. Lavovi su egzibicioniste, i vole perverzije, kao što su ogledala u sobi u kojoj imaju odnose.

Devica - Kao i u svemu, i u seksu traži savršenstvo. Prema partneru je izuzetno kritična i nije je lako zadovoljiti. U seksu insistira na diskretnosi i ne voli iznenađenja, ili preterana eksperimentisanja. Device dosta vremena provode i bez seksa, a razlog je njihova stidljivost i veoma visoki kriterijumi.

Vaga - Obožava kada joj partner laska, i za Vage je seks samo nastavak flertovanja i osvajanja. Seks nema prioritet u odnosima Vaga sa drugim ljudima, jer ga smatraju rutinskim. Po pravilu su veoma šarmantne i duhovite osobe, sa dosta prefinjenosti i elegancije, koju koriste kako bi privukli plen.

Škropija - Ovaj horoskopski znak preterujete sa seksom i u seksu. Malo koji drugi znak može po tome da se poredi sa njom. Seks shvata izuzetno ozbiljno i nije zainteresovana za jednokratni seks i prolazne veze. Potrebna joj je jaka veza da biste mogli u potpunosti da se prepustite zadovoljavanju svojih strasti. Redovan seks je obavezan. Ukoliko partner Škorpiju ne zadovolji u seksu, neće ga dugo opravdavati, jer je za nju seks nešto više nego za druge znakove.

Strelac - Na seks gleda kao na zabavu, i ne shvata je ozbiljno kao drugi. Spremni su da probaju različite varijante i eksperimentišu. Ne podnose nikakve stege i ne trpe da ih neko tretira kao svoje vlasništvo ili da ih na bilo koji način ograničava. Ukoliko partner Strelcu priredi seksualno zadovoljstvo, Strelac će mu trostruko vratiti.

splav Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Jarac - Veoma direktan, i nema nikakvih kočnica, ali mu je bitno da upozna partnera pre nego što stupi u seksualnu vezu. Jarac insistira na potpunom zadovoljstvu i pomalo je sebičan. Što se tiče dužine trajanja seksualnog čina, nema sumnje da je Jarac maratonac u tom pogledu i ne može se porediti ni sa jednim drugim horoskopskim znakom.

Vodolija -Veoma nepredvidiva u seksu nesumnjivo je Vodolija. Nema pravi osećaj za meru, i teško joj je da proceni kada treba da se zaustavi. Voli da posmatra partnera tokom seksa, međutim nije previše vezana za jednu osobu, i dešava se da ima više partnera istovremeno. Voli svoj osećaj slobode. U dugim vezama interes za seks joj opada.

Ribe - U seksu se trude da zadovolje partnera. Na prvi pogled deluju uzdržano, ali kada dođe do čina vođenja ljubavi Ribe se ne mogu zaustaviti. Primarno im je da prate partnera u svemu, i vole da se prepuste dominaciji. Perverznost Ribama nije urođena, ali su spremni da joj se prepuste ukoliko to partner želi.

splav Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Podsećamo: Rezervacije za sva vodeća mesta  možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com