Fensi Kafana, vesti

Saznajte kako izgleda ''hot'' provod.

Fensi Kafana nudi najbolji provod u gradu, baš onaj koji je fensi i in je biti viđen baš u ovoj kafani. Zato svi ljubitelji dobrog kafanskog provoda biraju ovu adresu za provode koji se ne zaboravljaju.

kafana Fensi Kafana

 Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Fensi Kafana uvek ima najbolji i najmoderniji repertoar, a u skladu sa svojim nazivom okuplja i takve gosti koji znaju da uživaju u urbanim tekovima modernog kafanskog života. Sutra u najmodernijoj kafani u gradu Fensi Kafani čekaju vas Jelena Kostov i Balkan Bend dobitna kombinacija koja uvek pravi veselje do zore.

Jelena Kostov iz Grandovih redova, po starom dobrom Grandovskom receptu zna koje su pesme potrebne za dobru zabavu i toga se uvek pridržava, Fensi Kafana ima ozbiljan krug obožavalaca, mnogi dođu što vole kafanu, a mnogi i što vole Jelenu Kostov i njeno izvođenje koje je iz večeri u veče sve bolje, od ''Ona ne zna za mene'', preko ''Volim da te volim'' u izvedbi Jelen Kostov moći ćete da uživate u pravom narodnjačkom show programu i to je tek početak.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Fensi Kafana zna kako da napravi dobar provod i drži se kafanskih postulata koji uvek pale, te vas tako u subotu čeka neprevaziđen kafanski dvojac Nenad Cvijetić i Sanela koji umeju da dignu celu kafanu na noge i drže vrelu atmosferu do fajronta.

Fensi Kafana je nešto najlepše što vam se može desiti u vašem kafanskom životu i zato što pre krenite na adresu najboljeg provoda da doživite pravi merački i kafanski šok, koji se pamti u nedelju u kafani Fensi Kafana vaši su Andreana Čekić i Kosmajac bez kojih kafana ne bi bila to što jeste Andreana Čekić ima onaj fini pesak u glasu koji uvek nađe put do srca publike, još ako izabere i pravu pesmu sa Andreanom svaka nedalja je božanstvena. Uz ''Viski'' i ''Neraspoloženu'', vaša nedelje u kafani Fensi Kafana će postati prava i jedina destinacija za lud i nezaboravan provod i nemojte dugo da čeka, najbolji provod bez vas nije moguć.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Kafana Fensi Kafana je destinacija vešeg života, prigrilte najbolje provode. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com