Kolumne, vesti

Saznajte: Kako posao utiče na seks?

U časopisu “Psicologia e Salute” objavljena studija o tome kako posao, odnosno određena zanimanja utiču na seksualni život muškaraca i njihov odnos prema slabijem polu. Pogledajte do kojih su zaključaka došli:

1. Političari - Istraživanja sprovedena u okviru studije pokazala su da su, u odnosu na muškarce koji se bave drugim zanimanjima, političari skloniji češćem menjanju seksualnih partnera, kao i da češće varaju i lažu devojke i supruge.

2. Javne i poznate ličnosti - Kada je seksu u pitanju često su sebične i prilično nezahvalne, ako očekujete obostrani užitak. Ego im je uvek na prvom mestu.

3. Umetnici - U ljubavi ceo život provode u traganju za srodnom dušom, a u seksu za osobom sa koju mogu da isprobaju sve što im padne na pamet.

4. Advokati i lekari - Prema ovoj studiji, u krevetu retko pokazuju inicijativu i odlučnost.

5. Vojnici i sportisti - Osim jakog tempa i dobre kondicije, momci koji se bave sportom ili su pak, profesionalni vojnici, poznati su kao verni i kao oni koji lako i trajno vezuju za svoje devojke.

6. Menadžeri i direktori - Kako se njihov posao svodi na kontrolu, izdavanje naređenja i donošenja odluka, tako i na seks gledaju kao na još jedan zadatak koji se mora ostvariti poštujući unapred utvrđenu rutinu.

 

beogradnocu.com