Kolumne, Razno, vesti

Saznajte kako se koji horoskopski znak ponaša u provodu.

Sigurno ste do sada doživeli situaciju da vas na žurci startuju koristeći horoskop:
-Ej ćao!
-Ćao.
-Ti mora da si neka lavica u horoskopu, a?
-Ne.
-Onda riba, sigurno!
-Ne. Vodolija.
-Pa znao sam!

Naravno da nije znao, i naravno da ta fora nikada nikome nije uspela. Međutim, ipak postoje određeni modeli ponašanja horoskopskih znakova u provodu, po kojima se mogu prepoznati. Svaki znak ima svoju istaknutu karakteristiku koja određuje njegovo ponašanje, između ostalog i kada se zabavlja.

Sigurno ste primetili momka koji voli da popije, stalno dogreva atmosferu, komunicira sa svima, ne planira da ode kući pre fajronta, i uvek je okružen devojkama. Bez sumnje, u pitanju je Ovan, čiji je glavni fokus svakog izlaska osvajanje neosvojivih devojaka. Ovan voli izazove i nikada ne odustaje, i uvek će pristati da se takmiči u ispijanju svega. S druge strane, pripadnice lepšeg pola koje su rođene u znaku Ovna vole da budu glavne u kafani. One poznaju sve konobare, svi muzičari znaju koja je njihova pesma, a one, naravno, uživaju u svemu tome. Ženskog Ovna prepoznaćete tako što naručuje čitav repertoar pesama, uzima mikrofon, opija čitavo društvo i, kao i muški Ovan, odbija da ikada napusti kafanu.

kafana Stara Pesma

Što se Bika tiče, čitav njegov provod usmeren je ka maksimalnom hedonizmu i uživanju. On uvek bira proverena mesta, gde ga svi poznaju i gde mu paše i najsitniji detalj. Bik je posvećen svojoj lepšoj polovini i u provodu, i pored njega ćete se uvek osećati kao da ste jedina devojka na svetu. Takođe, žena Bik je hedonističkog duha, voli da zapeva i da se opusti. Pored toga, često za izlazak bira romantičnija mesta.

Ako u provodu ugledate lika koji imitira, peva, igra i zabavlja društvo, on je garantovano Blizanac. Izlazak sa prijateljima je njegova scena, gde on bukvalno pravi pozorište za čitavu ekipu. Blizancu je bitnije sa kim izlazi, nego gde izlazi, i ima posebnu ekipu upravo za provod. Žena Blizanac takođe uživa u provodu, voli da provodi vreme sa mlađim muškarcima, i bude obasipana komplimentima. Žena Blizanac zna svoju granicu kada je piće u pitanju, ali zna i da je pređe ukoliko proceni da situacija to dozvoljava.

Rak svoje mesto za provod bira po atmsferi, i uvek će pre odabrati mesto gde se oseća opušteno i kao kod svoje kuće. Rak uživa kada ga ponesu emocije i voli i da slavi i da tuguje uz pesmu. Žena Rak uživa da zapleše i dosta je opuštenija kada je u društvu svojih prijateljice, nego kada je sa partnerom. U slučaju da žena Rak izađe sa svojim dragim, ona će mu posvetiti potpunu pažnju.

bar Santo Domingo

Onaj koji organizuje sve, koji je uvek svuda na vreme i koji vam garantuje da veče neće propasti zasigurno je Lav u horoskopu. On uvek zna gde se održava najbolja žurka, gde ćete pre kafane, a gde posle. Najzadovoljniji je kada vidi da ljudi oko njega uživaju, jer ima naglašenu empatiju. Žena Lav, odnosno Lavica, je u prvim momentima provoda uzdržana, dok ne osmotri atmosferu. Međutim, kad malo popije i kada se opusti, definitivno nećete skidati pogled s nje, jer će ona biti u centru pažnje. Za razliku od žene Ovna koja će se truditi da se svima dopadne, žena Lavica će potpuno uživati u svom svetu.

Muškarac rođen u znaku Device će sigurno stići na vreme, tako da ukoliko ga imate u društvu, vaša rezervacija neće isteći. On uvek izgleda tako da na trenutak odmerite sebe i pomislite, kako li je stigao da se sredi ovako. Tako je i sa ženama Devicama. Svaki pramen mora biti na svom mestu. Međutim, nakon nekoliko pića Devica stupa na scenu i postaje potpuno razuzdana. Budi se drugi deo njene ličnosti. Sutradan, međutim, ona će se ponašati kao da je u provodu ludovala njena zla sestra bliznakinja, uz komentar „ne znam šta mi bi“ ili „nisam bila baš svoja“.

bar Soho Bar

Što se Vaga tiče, i kada su muške i kada su ženske u pitanju, one se teško opuštaju u društvima koje ne poznaju. S druge strane, njima treba što viđenije mesto i što ekskluzivnija hrana, a provod će propasti ako nisu sigurne da su savršeno obučene i da blistaju punim sjajem. Ukoliko poželite da priredite Vagi savršen dejt, budite oprezni, jer sve mora biti idealno i sa stilom.

Poker u "skidanje", ples po stolovima, najcrnji humor i cugopol idealan su način da zabavite osobe rođene u znaku Škorpije. U provodu, kao i u životu, sve mora biti pod njihovom kontrolom, pa čak i gubljenje kontrole. Žene Škorpije ili umeju dosta da popiju, ili pak uopšte ne piju. U provodu obično uživaju u flertovanju sa osobama suprotnog pola, i veče im je potpuno propalo ukoliko ne nađu plen za zabavu.

Strelac je osoba koja ne pravi skandale u provodu, uvek je umerena, ali voli da gađa pravo u centar. Strelac uvek za svoj provod bira elitna i ekskluzivna mesta, a kada nije finansijski u mogućnosti, radije će ostati kod kuće. Žena Strelac je avanturističkog duha i voli da isprobava sve. Ona se lako snalazi i u klubovima i u kafanama, i svako novo mesto za nju predstavlja novu teritoriju koju treba osvojiti svojim šarmom i elegancijom.

Ukoliko imate kolegu sa posla koji je Jarac, obavezno ga odvedite u kafanu. Tamo ćete videti potpuno drugu stranu njegove ličnosti. Tako je i sa ženama Jarčevima, koje na prvi mah odaju sliku uštogljene, storgo profesionalne i uzdržane osobe. Ipak, neretko se dešava da upravo žena Jarac podigne celu kafanu na noge.

kafana Tri Promila

Vodolija za svoja druženja bira intimnija mesta ili kućnu atmosferu. Naravno, uvek je u opticaju lokalna kafana, gde se svi poznaju, i gde je dobar provod zagarantovan. Žena Vodolija voli da uživa sa svojim prijateljicama i u stanju je da dočeka zoru pričajući o najrazličitijim temama. Vodolije najčešće preuzimaju stvari u svoje ruke i animiraju sve oko sebe, ali isto tako mogu biti i potpuno depresivni, kada ih ne treba dirati.

Ribe se ne snalaze najbolje na bučnim zabavama. One će radije pronaći miran i skriven kutak uz vino i gitaru, gde zaneseno mogu da se njišu uz stare hitove i da grle partnera. Za svoj provod biraju romantična mesta, sa prigušenim svetlom, gde je razgovor moguć. I muške i ženske Ribe obožavaju mesta pokraj reke, lepe manire i na boemstvo gledaju kao na umetnost.

Pratite nas i dalje i otkrićemo vam još mnogo toga.

 

beogradnocu.com