Kolumne, vesti

Saznajte kakve žene najčešće odbijaju muškarce.

Iako je ženama veoma teško odoleti, i činjenica je da se bez njih jednostavno ne može, većina muškaraca bira da sa ovakvim ženama ipak ne stupa u vezu:

1. Samostalna žena - Ona nema potrebu da je partner zaštiti, individualna je, sposobna, samostalna i jaka. Muškarcima to često smeta, jer se pored ovakve žene osećaju manje vrednim, posebno ako je žena finansijski nezavisna, ili u boljem materijalnom položaju. Većina muškaraca je takmičarskog duha, pa ne mogu da podnesu ukoliko je partnerka uspešnija od njih.

2. Pasivna žena - Za razliku od samostalne žene, koja je uvek spremna na akciju, pasivnoj ženi je sve dosadno, i ona jako malo truda ulaže u bilo šta. Ona veoma retko ima svoje mišljenje o bilo čemu, pa će teško zaintrigirati muškarca.

3. Ortakinja - Žena koja se sa muškarcima ponaša potpuno slobodno. Njena ženstvenost se potpuno gubi u ispijanju piva iz flaše, pričanju vulgarnih viceva i grickanju semenki uz utakmicu. Iako je zanimljivo imati je u društvu, većina muškaraca je ne bi poželela za vezu.

 

beogradnocu.com