Kolumne, Razno, vesti

Razmišljate o tome da se istetovirate? Nemojte otići u tattoo shop, pre nego što dobro razmislite gde ćete se istetovirati. Mesto za tetovažu je presudno. U svakom slučaju, ne biste da stavite neku prelepu tetovažu na glupo mesto. Pogledajte najženstvenija mesta za tetovažu.

1. Prednji deo stopala. Ovo mesto je definitivno veoma popularno za tetovaže. Ne samo da možete da je sakrijete, nego kada obučete sandale na štiklu izgleda veoma seksi.

2. Unutrašnja strana zgloba ruke. Žene imaju prirodno ženstvene ruke, što čini ovaj deo tela savršen za tetovažu. Idealne tetovaže za ovo mesto su: muzičke note, neke nama bitne reči i srca.

3. Ispod potiljka. Jedno veoma diskretno mesto za tetovažu. Kada vam je kosa puštena tetovaža se ni ne vidi, ali kada podignete kosu i otkrijete tetovažu - veoma zavodljivo.

4. Donja strana grudnog koša. Omiljeno mesto poznatih dama: Megan Fox, Zoe Saldana, Rihanna... Pustite maštu na volju ukoliko želite tetovažu na ovom mestu. Veće tetovaže su dobrodošle.

5. Iza uveta. Isto kao i tetovaža ispod potiljka, veoma diskretna tetovaža. Poželjno je da bude manja.

6. Na prstu. Još jedno veoma popularno mesto za tetovažu. Bilo da tetovaža ide preko prstiju ili samo na jednom prstu, uzduž ili popreko, izgleda fantastično.

 

beogradnocu.com