Kolumne

Skockali ste se tip - top, ostalo je samo da nanesete parfem. E, tu povedite računa. Postoje parfemi, koji se pomešani sa duvanskim dimom ne osećaju lepo, pa nećete mirisati onako kako biste želeli. Zato poslušajte savete stručnjaka.

16487621_977327272404567_4731409654051501541_o

Iz opravdanih razloga nećemo navoditi imena parfema, ali oni koji se razumeju, znaće o čemu govorimo. U koliko koristite parfem za zimski period on sam po sebi ima jaču notu... Ali... Izbegavajte ekstremno jake, sladunjave parfeme. Kada vaše telo obavije oblak dima, i miris duvana se spoji sa recimo vanilom, to neće biti ni malo lep miris. Tačnije, mirisaćete daleko drugačije nego kada ste krenule od kuće. Muškarci to ne vole.

Slika dana 07.02.

Iako im nije vreme, cvetni mirisi, lakih mirisnih nota, idealni su u koliko idete u klub. Uprkos zagušljivoj prostoriji, mirisaćete sveže, a muškarci kažu da je to miris koji ih kod žene najviše privlači. U koliko nemate ovakav parfem, a niste raposloženi da odvojite nekoliko desetina evra u ove svrhe, bolje izađite u čistoj majici, koja ima blagi miris omekšivača. Sve je bolje nego da nekoga ugušite jakim mirisom. Tako kažu pripadnici jačeg pola. Izbor je vaš...

beogradnocu.com