Bombo-Džej, vesti

Saznajte koji je to pravi ritam.

Klub Bombo Džej je jedno baš, baš izvanredno mesto, odlična solucija za svaki vaš za noćni provod i daleko više od toga. A klub Bombo Džej ne bi bio ni upola toliko šarmantan da za vas sutra ne peva baš Džej omiljeni pevač svih noćobdija. Klub Bombo Džej se vrlo brzo popeo na vrh lestvice najpoželjnijih, on je garant odličnog provoda, vrlo je moderan i urban, a kada je o zabavi reč poštuje sve kodekse najboljih žurki i to je uvek tako, a ne treba posebno ni naglašavati da je savršenstvo prisutno kada za vas peva jedan od najboljih domaćih vokala sjajni Džej Ramadanovski čijim hitovima se i ne zna broja, te se čini da Džej i nema pesmu koja eventualno nije postala hit.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Harizmatični i vrhunski uređeni klub Bombo Džej večeras će se poistovetiti sa svim vašim fantazijama, uživanje već počinje i na samu pomisao da se spremate da krenete u odlični klub nad klubivima klub Bombo Džej bez pogovora najbolji u gradu.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Klub Bombo Džej je elitno mesto, vrlo moderno uređeno sa prizvukom vibracija najboljih klubovima i nepogrešivo tačan kada je šum vašeg provoda u pitanju, klub Bombo Džej uvek pravi atmosferu koja je vrelija i od najuzavrlije jer sa klubom Bombo Džej dosadi mesta nema, ovde je sve pet puta veselije nego što ste na bilo kom drugom mestu navikli, a za to je kriv naravno Džej. Klub Bombo Džej je vaše pravo oduševljenje, sve u njemu vrca u ritmu vaših emocija, a Džej će sutra uveče pevati samo za vas i to će biti jedno posebno drago, lepo i otmeno veče, a u isto vreme i skup vrhunske zabave, svih žurki sveta i atmosfere koja će zagospodariti vašim umom jer jedan je Džej u vašem klubu Bombo Džej.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Provod sa Džejom u klubu Bombo Džej možete rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Gde je Džej tu smo i mi i naši objektivi baš vole taj dobro poznati ritam.

 

beogradnocu.com