Seks, vesti

Saznajte koliki mu je ponos. Svi znate za ovakve situacije: sedi raspoloženo društvo i nužno na dnevni red u neko doba dođe pitanje – da li je bitnije da penis bude veliki, ili da je „dobar tehničar“ bez obzira na dimenzije. Odmah se čuje muški glas: "Dobar tehničar!", a dve devojke prevrnu očima, pogledaju se i znalački prokomentarišu: "Smooor...opet jedan s malim..."

Saznajte koliki mu je ponosAko već znate šta tražite - ne morate da mu skidate gaće. Gledajte mu pažljivo prste na ruci! I evo statističkih podataka:

1. Ako je kažiprst manji od domalog prsta: "alat" mu je pozamašan. To su utvrdili korejski hirurzi urolozi, pomno mereći penise i prste pacijenata.

Saznajte koliki mu je ponos.jpg1Istina, nisu hteli da pomognu ženama kad su u ovoj dilemi, već da dokažu da još u prenatalnom periodu, dok su u stomaku, testosteron jednako utiče na rast penisa i prstića. I dokazali su, pa objavili kao stručni rad!

2. Oblik i veličina palca: prosto je – oblik i veličina palca poklapa se s oblikom i veličinom penisa. Pažljivo posmatrajte njegov palac na ruci pa odlučite da li hoćete da mu raskopčavate šlic.

Saznajte koliki mu je ponos.jpg2Ali, ako ste već odlučili da se pozabavite njegovim ponosom "direktnim uviđajem" – mnogo ćete saznati o tome kakav je u krevetu i koji su mu skriveni talenti.

 

beogradnocu.com