Loft, vesti

Saznajte šta je Baly sunrise.

Popularni beogradski klub Loft, biće domaćin Baly sunrise žurke, čija će tema biti inspirativna i daleka zemlja, Indonezija. Ambasada Republike Indonezije, koja je partner 36. Međunarodnog Sajma turizma, organizuje Baly sunrise party u klubu Julian Loft u petak, 28. februara od 23h. Pozvani si svi ljubitelji dobre zabave, upoznavanja i inspirativnih ukusa najboljih koktela, da svojim prisustvom uveličaju ovaj spektakularni događaj.

klub Julain Loft

Fotografisano u Klub Julain Loft

U petak, 28. februara od 23 h posetioci kluba Loft moćiće da probaju egzotične koktele i uživaju u igri atraktivnih indonežanskih plesačica i plesnih grupa. Međutim, to nije sve! Naime, ambasada Republike Indonezije pripremila je za goste i specijalna iznenađenja i poklone karakteristične za ovu zemlju, koji će vas nesunjivo oduševiti, ali i podsećati na ovaj nezaboravan događaj.

klub Julain Loft

Fotografisano u Klub Julain Loft

Baly sunrise žurka u beogradskom klubu Loft, zajedno sa Danima Indonezije i partnerstvomsa 36. Međunarodnim sajmom turizma, deo je obeležavanja značajnog jubileja - 60 godina od uspostavljanja diplomatskih i prijateljskih odnosa Beograda i Džakarte. Svi ovi događaji imaju za cilj da približe i predstave ovu egzotičnu zemlju kao “World’s Heart of Wonders”, kao i da se prošire granice kulture i međusobnog prijateljstva.

Sve što treba da uradite jeste da se pripremite na neverovatno dobru energiju, sjajno rapsoloženje i naravno, provod do ranih jutarnjih časova. Ono što je sigurno, klub Julian Loft će i ovoga puta zadovoljiti, a i nadmašiti sva vaša očekivanja.

klub Julain Loft

Fotografisano u Klub Julain Loft

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra, odnosno pozivom na broj 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ulaz je besplatan, ali su rezervacije obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu neponovljivu žurku.

U iščekivanju ovog fenomenalnog dešavanja pogledajte našu galeriju i vidite kakva vas atmosfera očekuje u klubu Loft. Momenti koje su zabeležili naši fotografi garatovano će vas inspirisati da klub Loft bude nezaobilazan deo vašeg provoda.

 

beogradnocu.com