vesti

Saznajte šta koji horoskopski znak zahteva od partnera!

OVAN: Ovan je prvi horoskopski znak i on je neustrašiv ljubavnik, koncentrisan na fizički deo ljubavi, obdaren izdržljivošću za celu noć. Ovan želi da se osećaju sigurno u seksualnoj vezi. Ako to ne dobiju, u njima se budi nepodnošljiva ljubomora!

BIK: Bikovi uživaju kada su njihovi dani ispunjeni razgovorom, fantazijom, zavođenjem i dobrim jelom. Sve je to neophodno da bi se Bik dobro osećao.

BLIZANCI: Blizanci ne traže puno, samo nekog ko će podstaknuti njihov um, i sa kim će moći dobro da se zabave.

RAK: Intuitivan kakav jeste, lako oseti šta partner zaista želi. Od partnera očekuje da uživa u njegovoj potrebi za senzualnim ugađanjem.

LAV: Lav pre svega želi akciju i od partnera zahteva inicijativu.

DEVICA: Od partnera očekuje da vodi računa o svakom detalju, kako u vezi tako i u seksu. Ona je ljubavnik perfekcionista koji male stvari nikad neće prevideti.

VAGA:  Vaga traži talentovanog i atraktivnog partnera jer smatra da to jednostavno zaslužuje.

ŠKORPIJA: Raznolikost je začin života – to je zlatno pravilo Škorpije. Ne smete joj postati dosadni!

STRELAC: Strelac razvija osećaj obožavanja naspram dostojnog ljubavnika, tako da od partnera očekuje da mu parira u svemu.

JARAC: Sa snažnim partnerom, jakog libida i punim razumevanja, Jarčevi postaju veseli i eksplodiraju od užitka.

VODOLIJA: Ako Vodolija može da raspravlja i deli svoje misli sa partnerom, stvari u krevetu će se odvijati jako dobro. Na prvom mestu je radoznalost i znatiželja.

RIBE: Imaju veliku seksualnu želju i vole kad su stvari nestalne i promenljive. Voli maštovite partnere koji se lako predaju sanjarenju.

 

 

Tekst se ne odnosi na osobe sa fotografije.

beogradnocu.com