vesti

Saznajte šta se dešava pod svetlima fenjera.

Kafana Fenjer je mesto kao stvoreno za zabavu, idealan ambijent, idealna usluga i savršena muzika. Sutra na ovom odličnom mestu, vašim raspoloženjem će zagospodariti Martin Ajdarević uz Absolute bend koji se odlično uklapa sa njegovim načinom interpretacije.

kafana Fenjer

 Fotografisano u Kafana Fenjer

Martin Ajdarević je tip pevača čije izvedbe svako lako zavoli, on ima veliki broj poklonika i u kafani Fenjer sutra pored očekivanih pesama koje su skoro uvek uvrštene u kafanski repertoar moći ćete da čujete i pesme ''Prvi greh'', ''Takav je Bog'' i druge. Kafana Fenjer uvek brine o svojim gostima, osoblje je izuzetno prijatno i profesionalno i uvek će vam biti na usluzi te ćete imati utisak da ste u nekom restoranu koji se oslanja na zapadni koncept ugostiteljstva.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Sutra uz Martina Ajdareviće posebno će se obradovati svi koji vole da rakijaju, jer za svega 1000 dinara dostupan vam je čitav bokal najukusnije rakije. Kafana Fenjer nastoji da u svemu bude korak ispred, te tako spremljeni su i zanimljvi pokloni za najveseliju devojku, što uz pesmu Martina Ajdarevića neće biti teško osvojiti, samo će biti oštra konkurencija jer u kafanu Fenjer izlaze samo najveselije devojke.

Ukoliko slavite neki bitan datum i on baš pada na dolazeću subotu, ne oklevajte da koncept vašeg slavlja prepustite majstorima zabave koji su i osmilslili sjajnu kafanu Fenjer jer sve koji slave rođendan diplomski ili rođenje deteta u kafani Fenjer takođe čekaju pokloni.  Subotom vas u ovoj sjajnoj kafani očekuje jedinstveni Absolute Bend, ne propustite!

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Kafana Fenjer nudi zabavu koja će vas na nogama držati do rane zore. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Naša galerija fotografija krije sve provode pod fenjerom kafane Fenjer, reč je uživanju koje ne treba da prepustite drugima, očekujemo vas u najboljem izdanju.

 

beogradnocu.com