Kolumne, vesti

Saznajte šta vaš horoskopski znak ne podnosi.

Saznajte koje su to sitnice koje vaš horoskopski znak jednostavno ne može da podnese!

Ovan - Ovnovi su generalno nestrpljivi, pa u ih u skladu sa time i užasno iritira kada neko odugovlači sa pričom, odnosno ne pređe odmah na poentu. Ovan će u samom startu ovakve priče prestati da sluša. Takođe ne podnosi kašnjenje, i kada mu se neko ne javlja na telefon.

Bik - Bikove užasava kada se neko šali na njihov račun, jer im je jako bitno kakvu sliku javnost ima o njima. Pošto su po prirodi hedonisti, ne vole lošu hranu, niti da jedu na brzinu. Ne podnose haos i kada je neko neorganizovan.

Blizanci - Blizanci će se jako iznervirati kada neko ne ukapira njihovu šalu, odnosno kada neko nije oduševljen njihovom duhovitošću. Ne vole kada nisu u centru pažnje, i užasavaju ih usporeni pesimistični ljudi, koji im unose negativno raspoloženje.

Rakovi - Rakove često iritira kada neko nema osećaj za stil, pa se oblači previše jednostavno. Takođe ne vole da budu kritikovani, i strašno ih nervira svako ko je umesto njih u centru pažnje, i neko zbog koga ne uspevaju da se dokažu.

Lav - Lavovi generalno imaju problem kada bilo ko ima ono što oni žele, ili kada je neko uspešniji od njih. Ne podnose kada ih neko provocira, i uglavnom su skloni nerviranju kada sve nije onako kako su oni zamislili. Tada mogu veoma burno reagovati.

Devica - Devicu užasavaju gramatičke greške, pogotovo u raspravama na društvenim mrežama. Ne podnose ljude koji su neuredni i neorganizovani, kao i ljude koje kasne i ne ispunjavaju svoje obaveze. Veoma su zahtevne.

Vaga - Ne podnose ljude koji navalentno nameću svoje mišljenje, i generalno ljude koji preteruju u bilo čemu. Ne podnose kada im neko govori šta da rade, i imaju negativan stav prema zavisnicima bilo kog tipa.

Škorpija - Škorpija ne voli nepravdu i užasno je nervira kada je okrivljena za nešto za šta nije kriva. Ne voli kada je neko optužuje da je neverna, mrzi kada je partner namerno pravi ljubomornom, i ne podnosi uspešnije u poslu.

Strelac - Ne podnosi ljude koji komplikuju stvari, ljude koji se žale, a ne rade na rešavanju svog problema, i one koji očekuju da mogu postići bilo šta bez rizika.

Jarac - Jarac ne voli ljude koji ne umeju sa parama, ljude koji loše vaspitavaju svoju decu i ljude koji nisu istrajni u svojim odlukama, kao i one koji ne ispoštuju svoje obećanje.

Vodolija - Vodolija ne može da opstane pored dosadnih ljudi, ne voli osobe koje nisu praktične i užasava je kada neko nije lojalan.

Ribe - Ne vole ljude koji nisu u stanju da vode argumentovanu raspravu, ljude koji su preglasni, kao i kada neko ne razume njihove emocije.

 

beogradnocu.com