Kolumne, vesti

Saznajte šta vaš prsten otkriva o vašoj ličnosti!

Verovali ili ne, ali kada birate prsten, vaša ličnost i sklonosti isplivaće na površinu! Pogledajte koliko oblik prestena koji birate može da kaže o vašem karakteru:

prsten (1)

Ovalni oblik - Biraju ga osobe koje vole da pomalo preteruju ​​i pomeraju granice. Za ovakve osobe kič je pozitivna reč, i vrlo ga lako kombinujete. Što veći prsten, to bolje!

Okrugli prsten -  Okrugli prsten odabraće osoba tradicionalnih uverenja koja s partnerom ima vrlo dubok, prijateljski i romantičan odnos. Ako je vaša partnerka takva, obradujte je okruglim prstenom umerene veličine. Nećete pogrešiti!

Četvrtasti oblik - Vi volite skupe i elegantne stvari i imate vrlo prefinjen ukus, zar ne? Četvrtasto prstenje biraju izbirljive osobe koje vole da sanjare o nedostižnom.

Oblik suze - Dame koje preferiraju prstenje oblika suze su naklonjene klasičnom, ali neupečatljivom stilu. One su samostalne i jako predani.

Oblik srca - Osobe koje biraju ovaj oblik su nepopravljivi romantici. Ukoliko rado birate prsten u obliku srca znači da volite glamur i bajke, i ne stidite se toga.

 

beogradnocu.com