Štikla i Burence, vesti

Saznajte šta vas sve očekuje na ovom mestu.

Kafana Štikla i Burence vas uvek dočeka sve boljim i kvalitetnijim provodom kom se uvek rado vraćate. Reč je o kafani koja spada u red najboljih u Beogradu i uvek vas primi sa posebnom pažnjom koju vi osećate i pozdravljate.

kafana Štikla i Burence

 Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Kafana Štikla i Burence i Miroslav Mirče Radulović sutra vam donose priliku da se sjajno provedete i da uživate u svim pesmama koje volite. Kafana Štikla i Burence uvek donosi provode koji su neponovljivi i kojima prisustvuje uvek najbolja i njaveselija ekipa čiji ste vi neizostavni deo. Miroslav Mirče Radulović je pevač koji uvek pogađa u srce, sve pesme koje on peva dobijaju neku posebnu težinu i uvek je najveselije baš kada nastupa Mirče, tada cela kafana skače na noge.

Kafana Štikla i Burence uvek nudi pregršt noviteta, sve je na veoma visokom nivou, usluga, atmosfera, ponuda, sve je podređeno vašem maksimalnom uživanju i ulepšavanju trenutaka koje provedete u ovoj prelepoj kafani.

kafana Štikla i Burence

 Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Ovde možete uživati u specijalitetima koje za vas pripremaju pravi majstori kuhinje, a kafana Štikla i Burence ne bi bila toliko omiljena da ne ide uvek u korak s vremenom te tako u ovoj fenomenalnoj kafani imate mogućnost da uživate uz Finger Food, te tako idealna je prilika da vaš izlazak upotpunite uz Cheese fingers, Potato skin, Chicken sticks, Fiesta chips i još mnogo ukusnih specijaliteta koji vam iz majstorske kuhinje stoje na raspolaganju.

U subotu u sjajnoj kafani Štikla i Burence čeka vas provod do zore uz Teodoru Toković i Stanislava Sekulića koji će ispuniti sve vaše kafanske želje, jer su najbolji.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Kafana Štikla i Burence je nešto najlepše što vas za vikend može zadesiti. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Kafana Štikla i Burence je naša omiljena destinacija sa vama u društvu naši objektivi nikada nemaju mira, neka tako i ostane.

 

beogradnocu.com