Poznati, vesti

Pevačica Seka Aleksić očigledno ne da na sebe i na svoj brak, koji je definitivno toliko jak da nju i njenog supruga Veljka Piljikića ništa i niko ne može rastaviti.

To se pogotovu odnosi na koleginicu koja je Sekinom suprugu usred noći slala SMS-ove.

Pevačica je na svom blogu otkrila da je njena prijateljica i koleginica slala Veljku poruke u kojima mu se udvarala, pokušavajući da ga "ukrade" i Seki uništi brak i sreću.

"NEMOJ DA ME TERAŠ DA PROGOVORIM
Nisam ljubomorna, ne patološki, kao što je dobra većina mojih koleginica, jednostavno, nije mi u prirodi, ali ako neko na bilo koji način pokuša da ugrozi moju sreću, vučija crta u mom karakteru dolazi do izražaja, momentalno. "Koleginica" koja na sve moguće načine pokušava da dođe do nečega što je moje, ne izaziva prezir, izaziva tužne misli, ali moram priznati, u nekim momentima i smeh, i to gromoglasan. Poruke koje zajedno u kasne sate čitamo, toliko su smešne, da je nemoguće čitati, a ne vrištati od smeha. Ipak, draga i sada već bivša prijateljice, sve ima svoje granice, pa ti tako ne bih preporučila da se poigravaš sa mojim, sa našim strpljenjem. Da li tvoj suprug zna čime se baviš, čemu težiš, ko je, kako sama kažeš, tvoja tiha patnja? Da li ikada pomisliš kako će biti njemu kada sazna šta radi i čime se, u kasne noćne sate bavi njegova "mačkica"? Ne brini, od mene, od nas neće saznati, za sada ne!" - napisala je Seka.

beogradnocu.com