vesti

Seka Aleksić nastupa u klubu Hill.

U četvrtak 24. oktobra atraktivna folk pevačica Seka Aleksić održaće nastup u klubu Hill. Ovaj popularni prestonički klub tokom čitave sezone svojim gostima nudi uživanje uz najveće domaće, ali i zvezde iz regiona. Posećenost kluba je neverovatna, a atmosfera poput one na velikim svetskim žurkama.

Nema sumnje da će i Seka Aleksić u klubu Hill napraviti pravi spektakl. Očekuje vas neponovljivi provod, jer je Seka puna energije nakon izuzetno uspešne mini turneje po Kanadi, ali i zbog nezapamćene posećenosti njenog nastupa u Sloveniji. Naime, Seka Aleksić nastupila je u Kopru u diskoteci Planet Tus, a karte za koncert bile su rasprodate samo četiri dana nakon najavljivanja koncerta, pa je ona zbog velikog interesovanja i poštovanja svojih fanova odmah zakazala još jedan u istom gradu, ali u martu 2014. godine.

Hill

Fotografisano u Klub Hill

Seka Aleksić već je poznata kao jedna od retkih pevačica koja se može pohvaliti činjenicom da je napunila do poslednjeg mesta svaki klub u regionu, pa se u klubu Hill ovog četvrtka očekuje pravo ludilo. Publika će moći da uživa uz novi hit “Šampione”,  ali i numere “Boli stara ljubav”, “Ale Ale”, “Lom Lom”, “Aspirin”, “Crno i zlatno”, “Kraljica” i mnoge druge.

Hill

Fotografisano u Klub Hill

U klubu Hill vas nakon Sekinog nastupa, u petak 25. oktobra očekuju Fantastic Bend i Aleksandra Marjanović, dok će se za vašu nezaboravnu subotu pobrinuti Daria Stanojević, Aleksa Radenković i Milenium Band.

Hill

Fotografisano u Klub Hill

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji prestonički provod. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com