Poznati, vesti

Seka Aleksić preti: Nemoj da me teraš da progovorim!

Seka Aleksić vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a redovno piše i blog. Novi tekst posvetila je svojoj koleginici. Iako ne otkriva puno detalja, Seka pokušava da bivšoj prijateljici skrene pažnju, da i ona može da progovori o njenom privatnom životu. Pogledajte šta je napisala:

"Nemoj da me teraš da progovorim

Nisam ljubomorna, ne patološki, kao što je dobra većina mojih koleginica, jednostavno, nije mi u prirodi, ali ako neko na bilo koji način pokuša da ugrozi moju sreću, vučija crta u mom karakteru dolazi do izražaja, momentalno. "Koleginica" koja na sve moguće načine pokušava da dođe do nečega što je moje, ne izaziva prezir, izaziva tužne misli, ali moram priznati, u nekim momentima i smeh, i to gromoglasan. Poruke koje zajedno u kasne sate čitamo, toliko su smešne, da je nemoguće čitati, a ne vrištati od smeha. Ipak, draga i sada već bivša prijateljice, sve ima svoje granice, pa ti tako ne bih preporučila da se poigravaš sa mojim, sa našim strpljenjem. Da li tvoj suprug zna čime se baviš, čemu težiš, ko je, kako sama kažeš, tvoja tiha patnja? Da li ikada pomisliš kako će biti njemu kada sazna šta radi i čime se, u kasne noćne sate bavi njegova "mačkica“? Ne brini, od mene, od nas neće saznati, za sada ne!"

Ukoliko želite da pročitate druge objave koje je Seka Aleksić napisala, posetite njen blog. A ukoliko vas zanima na kojem mestu će nastupati za predstojeći doček Nove godine, i kako da dođete do mesta za isti, onda pogledajte link Seka Aleksić Nova godina.

Foto: Instagram/Seka Aleksić

beogradnocu.com