Holivud, Magazin, Show

Stigla je dobra vest za brojne obožavateljke kultne serije, a kasnije i čak dva nastavka filma "Seks i grad". Naime, navodno se snima i treći nastavak fima! 

"Sex and the City 2" je dobio loše kritike i činilo se kao da je to kraj popularne priče o četiri njujorčanki. Međutim,sve govori da će ove četiri dame ponovo biti na platnu.

Glumici Dženifer Hadson, koja je glumila u prvom nastavku filma asistentkinju Sare Džesike Parker, odnosno kultne novinarke Keri Bredšo, javno je izletelo da je u pregovorima za treći nastavak ovog filma čija prva dva nastavka i šest sezona serije obožavaju žene, ali i muškarci širom sveta.

- Mislim da bi se nastavak filma mogao dogoditi. Kontaktirali su me povodom nastavka, a čim se toliko priča o tome, moglo bi da se dogodi. - rekla je Jennifer. Sada i Kristin Dejvis i Sara Džesika Parker objavile su neobične tvitove koji sugerišu da će se "Seks i Grad" treći deo uskoro dogoditi.

Početkom godine je i reditelj Michael Patrick King izjavio da je ostala još jedna neispričana priča, a glavna glumica Sarah Jessica Parker je nakon toga priznala da postoji još poglavlje koje treba snimiti. Iako još uvek nema zvanične potvrde, nadamo se da nas uskoro očekuju nove avanture četiri zanimljive njujorške dame.

Inače "Seks i grad" ima šest sezona i dva filma.

 

Tanjug

beogradnocu.com