Kolumne, vesti

Seks u troje:Zašto NE treba da probate.
Mašta i realnost često imaju malo dodirnih tačaka. To pogotovo važi kad su žene u pitanju. Hormoni, razvijenija leva hemisfera mozga, uobičajeno preispitivanje, u praksi samo delimična rodna ravnopravnost... Žene „dvaput mere, jednom seku“, i najčešće ne pristaju na seks u troje.

seks u troje.jpg1.jpg2.jpg2Evo i potpuno objektivnih razloga zašto ne bi trebalo probati čuvenu „trojku“:

1. Gubljenje kontrole: koreografija u vašoj glavi je potpuno savršena, svaka scena nezaboravnog seksa u troje je razrađena do detalja, izgarate već na samu pomisao šta će sve da vam rade. Ali i ostala dva partnera imaju svoje želje, svoje koreografije i svoja očekivanja. Činjenica je da se sve to retko podudara, a da niko ne odustaje od unapred izfantaziranih situacija. I tu se lako izgubi kontrola, odustajanje je ponekad nemoguće, zadovoljstvo ne postoji ni u tragovima, a savršena koreografija često preraste u savršeno poniženje.

seks u troje.jpg12. Ima i zapostavljenih: glave vam se sudaraju, ne prija vam taj neprirodni položaj vaših nogu, distanca od 2 cm između njegovih genitalija i vašeg lica nije vam erotična. Sve to nije ništa jer vam se srce slama dok vaš dečko, s mnogo truda i pažnje, toj drugoj devojci radi sve ono što vama nikad nije. Jasno je da ga ona više uzbuđuje. Za tren oka ste od učesnika postali voajer. Kako te nemile scene izbrisati iz memorije? Kako nastaviti kao da ništa nije bilo?

seks u troje.jpg63. Teško je naći „dobitnu kombinaciju“: Ako ste dama i želite „trojku“ sa strejt muškarcima teško ćete naći dvojicu da nisu homofobični. Ako ih i nađete, najčešće su to dva drugara rešena da probaju nešto novo. Početna hrabrost se brzo topi, ideje i mašta izostaju, stiče se utisak da jedva čekaju da šmugnu. Više pažnje obraćaju na svoje penise, međusobno ih upoređujući, nego na vas.

seks u troje.jpg1.jpg2.jpg2.jpg2Kao i sve u životu i „trojka“ ima lice i naličje, ali izbor je samo vaš.

 

beogradnocu.com