Kolumne, vesti

Seks u troje:Zašto treba da probate ako do sad niste

Čuvena „trojka“ (ko sad pomisli na istorijske trojke u košarci, neka „obustavi“ dalje čitanje, jer nije iz ove priče) jedna je od najčešćih seksualnih fantazija, pogotovo muških. Ima i pripadnica lepšeg pola koje maštaju o istom, ali manje. Uostalom, da ih nema među oba pola „trojka“ ne bi ni postojala. Voditi ljubav sa dve dame istovremeno neverovatno diže (libido i ostalo) muškarca.

seks u troje.jpg55Scena u kojoj se dve lepotice polomiše samo da njemu ugode katapultira ih u visine koje teško doseže uobičajenim vođenjem ljubavi. Mnogi bi se menjali sa Čarlijem Šinom uz obaveznu floskulu "danju fin, noću Čarli Šin".

seks u troje.jpg5Tri razloga vam pomažu da se odlučite:

1. Vi u tome učestvujete. Mnogi bi probali (i tata bi, sine), ali nemaju hrabrosti. Postali ste deo grupe „open mind“ ljudi, u odabranom društvu možete se pohvaliti takvim iskustvom, o kome se šapuće, pišu knjige i snimaju filmovi. Osećate se posebnim čak i ako nemate nameru da to iskustvo ponavljate.

seks u troje.jpg2

2. „Trojka“ provereno diže i ego i libido (ko hoće neka prevodi na srpski). Jer, ako vas dvoje ljudi toliko žele, da su spremni da vas međusobno dele. to samo znači da ste vi duplo seksi!

seks u troje

3. Fizičko i psihičko zadovoljstvo je potpuno. Strast koja dolazi od dva partnera često je pravo otkrovenje. Sve romantično i ustaljeno u čemu ste uživali sa svojim partnerom, postaje malokrvno i bledunjavo.

Statistika kaže da u upražnjavanju seksa u troje muškarci prednjače. Žene očigledno misle ono ustaljeno „dvoje je malo, troje je gužva“.

 

beogradnocu.com