Ljubav, Seks, vesti, Žene

Seks zapovesti: 5 stvari koje svaka žena mora da zna.

Želite da budete gospodarica svog seksualnog života? Ukoliko je vaš odgovor "da" morate što pre savladati ovih pet seks zapovesti:

1. Inicijativa - Sasvim je prirodno i normalno da žena voli seks i nemojte da stideti da to i pokažete. Preuzmite inicijativu!

2. Naučite da kažete "ne" - Veliki broj žena se plaši da odbije svog partnera. Ipak, ono što treba da naučite jeste da morate da se zauzmete za sebe!

3. Masturbacija je dobra -vPomoću masturbacije možete naučiti mnogo toga o svom telu. Nauka je dokazala da masturbacija doprinosi boljem kvalitetu seksualnog života žena.

4. Nikada ne govorite o bivšima - Ako iznesete preveliki broj partnera, imaćete dosta tešku situaciju i partner će vas drugačije gledati, a jednako će neprijatno biti i ako otkrijete premali broj. U ovome slučaju najbolje je da čuvate svoju tajnu.

5. Ne možete naterati muškarca da vas voli - Seksom nećete prisiliti muškarca da vas voli, ma koliko bile dobre u krevetu. O toj strategiji nemojte nikada razmišljati, jer samo možete  da budete povređene.

 

Foto: therealsingapore.com

beogradnocu.com