Stefan Braun, vesti

Seksi Sandra luduje u klubu.

Sandra Valterović, poznatija pod nadimkom Seksi Sandra uslikana je sinoć kako se provodi u beogradskom klubu Mr. Stefan Braun. Sandra radi kao pevačica na svim poznatim splavovima i klubovima u gradu. Voli i da radi revije u slobodno vreme, kao i da se slika i pozira pred objektivom, u šta smo mogli sinoć i da se uverimo. Ponedeljak u Stefan Braunu je humanitarno veče poznatih, po kojem je Braun najupečatljiviji.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Mlada seksi Sandra je rođena 1988. godine. Završila je srednju trgovačku školu, a po profesiji je igračica i pevačica. Za sebe kaže da je intrigantna, interesantna, provokativna i pomalo bezobrazna. Voli da kaže da ima ono nešto što je odvaja od drugih ljudi. Nadimak joj je Sexy Sandra zbog imidža koji forsira. Od svoje 16 godine radi kao igračica po splavovima i u klubovima, a u poslednje vreme bavi se i pevanjem.  Ovu mladu devojku imali ste prilike da upoznate u rijaliti šou “Veliki Brat”, 2009. godine i na “Farmi 4”.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Sandra je snimila spot za pesmu “Dok ponuda važi”, a u videu pevačica razmenjuje nežnosti sa ženom, što je oduševilo žensku gej populaciju i sa tim singlom je postala omiljena među ženskom gej populacijom. Tu su i pesme “Krimi Boy” i njen čuveni hit “Siso lažljiva” koja je prilično uzburkala javnost. Muški deo populacije pamti i njenu tetovažu škorpije na zadnjici. Seksi Sandra za sebe kaže da je bezobrazna, intrigantna i da, gde god se pojavi, privlači pažnju. A u klubu Stefan Braun je ova pevačica itekako privukla pažnju. Pogledaje našu galeriju fotografija i uverite se kakav je provod bio na večeri poznatih u Nemanjinoj ulici.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Večeras, 11. februara, moći ćete da uživate u muzici 90-ih, house-u i Ex Yu rock-u sa DJ Vladom. Sreda je dan za promo žurke, dok će četvrtkom na Hip Hop i RnB noći zavladati Gru i Dj Playa. Petak, 14. februar je vreme za New Club Sound, a subota za malo komercijalnog house-a. Full House Bend i DJ Marko u pauzama, su predviđeni da vas oraspolože u nedelju, 16. februara.

Rezervacije za sva dešavanja u klubu Mr. Stefan Braun možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i time obezbediti sebi i svojim prijateljima fenomenalno prestoničko uživanje.

 

beogradnocu.com