Ljubav, Seks, vesti, Žene, Život

Seksi trikovi koji će ga raspametiti!

Opšte je poznato da parovi koji su u dugogodišnjim vezama bivaju zarobljenici navika i kolotečina, te da se između njih javlja manjak strasti. Međutim, postoje trikovi pomoću kojih će vam seksualni život postati intenzivniji, strasti rasplasamnije, a vi kao povodom toga biti srećni. Spontana iznenađenja svakako će zagolicati maštu svakog muškarca, pa tako i razbiti rutinu seksualnog života, piše Svet. Probajte neke od sledećih trikova i rezultat sigurno neće izostati.

1. Dajte mu ljubavni zadatak - Pošaljite mu sms ili e-mail i naredite da vam napiše deset mesta na telu gde vas najradije ljubi ili pet mesta na kojima će voditi ljubav s vama još večeras. To će kod oboje izazvati seksi iščekivanje i uzbudljiviji seks.

2. Odvedite ga u krevet na ceo dan - Uvucite se u krevet s partnerom preko dana. Samo mu recite da ove subote nećete čistiti, ići u grad niti obavljati bilo kakve druge obaveze, već ostati u krevetu s njim.

3. Desert za pamćenje - Nakon večere ga pozovite u sobu i dočekajte u seksi kompletu donjeg veša s čokoladom, pa recite da je vreme za završnicu večere – desert.

4. Pripremite mu kupku - Uz mirisne mehuriće i soli za kupanje, topla kupka idealna je predigra. Pripremite sve unapred, pa ga pozovite i dočekajte goli u kadi.

5. Organizujte zajednički odmor - Bez obzira na to možete li pobeći negde na samo jedan dan, iznenađenje s odlaskom na odmor uvek je pun pogodak. Imaćete svu njegovu pažnju, nežnost i priliku za neobuzdani seks.

 

Tekst se ne odnosi na osobe sa fotografije.

beogradnocu.com