Novi Bitefartcafe, vesti

Selimo se na Kubu u Bitef Art Cafe.

Ove zime se, selimo u toplije krajeve na daleku Kubu, koja je jako blizu - naravno u klubu Bitef Art Cafe.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Uz pomoć vrhunskih salsa majstora iz Havana Belgrado kluba, plesaćemo salsu, timbu, son, regeton, rumbu, baćatu i razne druge plesove koje možete videti samo u Bitef Art Cafe klubu. Nije važno da li znate korake, ili da plešete uopšte, jer se na plesnim žurkama uvek nađe neko ko će vam objasniti osnovne pokrete. Ali pazite, jedina opasnost je da posle ove večeri u Bitef Art Cafe-u nikada više ne prestanete da igrate salsu.

Baš kao da ste se našli u Havani na Kubi, svi vaši problemi će nestati kada zaplešete… Zato ne propustite ovu sjajnu žurku samo u Bitef Art Cafe klubu ove srede, od 22h, kako bi ispunili svoju nedeljnu kvotu latino plesa.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Domaćini i salseri iz Havana Belgrado kluba su grupa mladih ljudi koja promoviše kubansku kulturu, plesove i muziku širom Srbije, ali i van granica zemlje. Svoje znanje prikupljali su od najpriznatijih kubanskih profesora, kako na samoj Kubi tako i u Evropi. Kao zaljubljenici u kubanske plesove istraživali su i učili većinu onih plesova od kojih vuče korene najpoznatiji ples koji vezujemo za ovu egzotičnu zemlju - salsa. Ono po čemu su njihove žurke poznate je uzavrela plesna atmosfera, za vreme koje niko ne sedi! Ne propustite! Za samo 100 dinara na ulazu u Bitef, doživećete sjajan provod i nezaboravno iskustvo.

U petak če vam svirati fenomenalni Makao Bend! Bilo da je haus, haos ili house music – sve stane u jednu reč – Makao. Ovo je jedan od najboljih cover bendova na našoj sceni koji je odavno pobrao sve simpatije ljubitelja dobre klubske svike. Oni nikada nisu slow motion, daleko od toga da sviraju slow dance, a zakleli su se da nikada neće dozvoliti sentiše. Kod njih važi jedno pravilo – što više đuskanja. A oni se toga pridžavaju već godinama na sceni kluba Bitef Art Cafe.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Subotom, samo za vaše uživanje, nastupiće Betty Boom. Na čelu Betty Boom su, možemo slobodno reći jedni od najboljih vokala u Beogradu, Tanja i Raca. Ono što je sigurno je da ih treba čuti i videti uživo. Još jedan nesvakidašnji začin benda Betty Boom je perkusionista, poznat kao Pićuka, neretko kostimiran, koji raznim perkusijama popunjava zvuk benda! Pop, disco, 80′, MTV, VH1, house ali i poneki mambo! Coldplay i The Cure u latino aranžmanu , Placebo, Kocheen , Justin Timberlake, Eminem, 2PAC, Beyonce, Panjabi MC i još mnogo onih pesama koje svi znamo, ali niko drugi nema hrabrosti da ih svira. Ne propustite!

Rezervišite svoje mesto na vreme - putem Call Centra, pozivom na broj 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite i dođite da zaplešete kao nikad do sad, samo u klubu Bitef Art Cafe!

 

beogradnocu.com