Jimmy's, vesti

Senzacija za Srpsku Novu godinu.

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete provesti doček Srpske Nove godine, splav Jimmy’s je pravi izbor za vas. Ono što je garantovano spektakl neće izostati, a na vama je samo da se prepustite i budete deo njega.

splav Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Za samo 15 evra moći ćete da provedete spektakularnu noć na splavu Jimmy’s i to uz najbolji muzički repertoar, kao i neograničenu konzumaciju domaćih pića. Naime, za vaše neponovljivo veče biće zadužen jedan od najpopularnijih regionalnih sastava, fantastični Lexington Band, dok će se u neograničenim količinama služiti crni vino, belo vino, pivo, vodka, džin , pelinkovac, mix pića, odnosno džin-tonik, đus-vodka i slično, kao i svi gazirani i negazirani sokovi.

splav Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Ukoliko budete želeli da budete locirani za barskim stolom rezervacija će iznostiti 15€. Visoko sedenje biće dostupno po ceni od 50€, a gratis dobijate jednu flašu domaćeg pića po izboru.

Gratis flašu stranog pića po izboru i šampanjac dobijate ukoliko rezervišete separe od 90€ , a tu su i VIP separe od 120€, kao i centralni separe uz koji dobijate gratis dve flaše stranog pića i šampanjac, a njegova cena iznosti 200€. Postoji mogućnost rezervacije separea ispred bine, što je dostupno po ceni od 300€, a gratis dobijate tri flaše stranog pića po izboru, i naravno šampanjac.

splav Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Start dočeka Srpske Nove godine na splavu Jimmy’s zakazan je za 21 sat, a vaš nezaboravni provod trajaće čak do 4 sata iza ponoći. Najbolji i najpovoljniji prestonički provod biće vam obezbeđen odmah nakon rezervacije. Rezervišite svoje mesto za doček Srpske Nove godine na splavu Jimmy’s na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com