Beograd, Klubovi, Najave, vesti

Istinsko oduševljenje vlada među iskrenim ljubiteljima fantastičnog provoda ovih dana! Razlog za to je taj što će Beograd postati bogatiji za još jedno sjajno mesto koje će vam pružiti neverovatne nezaboravne noći! U pitanju je Premium klub, samo za odabrane! Otvaranje je zakazano za večeras, kada vas očekuje nastup neponovljivog X benda, za koji smo sigurni da će vas ovog četvrtka ostaviti bez daha i učiniti da ovo veče dugo pamtite!Pored toga, vikend je rezervisan za najpopularnije house hitove koje će za vas birati najbolji beogradski DJ-evi! Ovaj fenomenalan događaj nikako ne smete propustiti, zato rezervišite svoje mesto na vreme i budite deo urbane gradske ekipe koja će ovog vikenda biti u Premium klubu! Vidimo se u Nemanjinoj 4!

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com