Najave, vesti

Serbia Wonderland Festival: Karte u prodaji!

Da li ste spremni za Serbia Wonderland Open Air Festival? Da li jedva čekate 20. jun kada ćete imati priliku da čuje Beltek- a, Futuristic Polar Bears-e, Photographer-a, Sean Tyas-a i prvu damu Serbia Wonderland Festival, DJ Stephanie? Da li sa nestrpljenjem očekujete 21. jun koji je rezervisan za Ibranovskog, Jorn Van Deynhoven-a, Kill the Buzz- a i Omniu? Obezbedite svoju kartu preko nas, i već ste korak bliže!

Podsećamo: Serbia Wonderland Festival najveći je događaj elektronske muzike ovog leta u Beogradu, i ima pravi festivalski karakter. Pored bogatog line up-a, koji čine svetske DJ zvezde i Wonderland bine, festivalsku atmosferu upotpuniće brojni zanimljivi festivalski "corner-i". Na terasama sa pogledom na veliku binu, biće organizovane arapske chill out zone sa nargilama, lejzi begovima, baldahinama i mirišljavim štapićima, kao i Cinema Zona, gde će posetioci moći da uživaju u projekcijama filmova poput „Alice in Wonderland“, „Peter Pan“… Oko Magičnog drveta, posetioci će moći da posete "Slammer with a hammer" šank, Magician corner, Wonderlnad box... dok će se celim prostorom kretati vile, čarobnjaci i ostatak wonderland družine. Nekoliko Body Paint Zona pružiće posetiocima mogućnost da iscrtaju svoja lica i tela i sami postanu deo bajkovitog festivala. Organizovani će biti i Fruit Corner sa osvežavajućim napicima od ceđenog voća i Food Land sa ukusnom hranom.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online možete obezbediti svoje ulaznice za spektakularni Serbia Wonderland Open Air Festivalpo fantastičnoj ceni od 1800 dinara. Plaćanje je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

 

beogradnocu.com