Najave, vesti

Serbia Wonderland Festival nadmašio očekivanja.

Preko 12 000 ljudi posetilo je dvodnevni Serbia Wonderland Open Air Festival i podelilo ideju o stvaranju festivala budućnosti, kakav do sada nije postojao na ovim prostorima. Atrijum BG sajma, pretvoren u magičnu Zemlju čuda, okupio je vile i vilenjake kako iz raznih krajeva kako Srbije, tako i iz zemalja regiona. Brojni posetioci iz Hrvatske, Makedonije, Bugarske i Bosne i Hercegovine posetili su festival, a gostiju je bilo i iz iz Holandije, Škotske i raznih drugih zemalja.

Serbia Wonderland

Fotografisano na Serbia Wonderalnd Festival

Muzički program festivala otvorio je sjajni Ibranovski, a odmah za njim publici se predstavio Kill the Buzz, koji je odličnim setom, atmosferu festivala doveo do usijanja. Za DJ pultom, nakon toga stao je Omnia, sada vec jedan od omiljenih DJeva publike.

Serbia Wonderland

 

Fotografisano na Serbia Wonderalnd Festival

Serbia Wonderland Festivala, koji je svojim setom jos jednom nadmasio sva ocekivanja. Fanovima elektronske muzike u Beogradu po prvi put predstavio se Jorn Van Deyhoven, koji je publiku drzao na nogama do ranih jutarnjih sati.
"Prezadovoljni smo. Ceo festival nadmašio je naša očekivanja. Hvala svima na neverovatnoj energiji! Biće nam to podsticaj i motivacija da bajka o Serbia Wonderlandu raste iz godine u godinu", kazu iz Jungle Tribea.

Serbia Wonderland

Fotografisano na Serbia Wonderalnd Festival

Sledeća velika žurka na otvorenom, organizovana od strane Jungle Tribea, očekuje nas 06. septembra i tom prilikom u Beograd dolazi čuveni Tomcraft. Uskoro više informacija o ovom događaju.

 

beogradnocu.com