Najave, vesti

Serbia Wonderland Festival otvara konkurs za umetnike.

Serbia Wonderland Open Air Festival, 20. i 21. juna u Beogradu okupiće čak 9 internacionalnih DJ-eva iz samog vrha svetskih DJ Top listi. Međutim, to nije sve! Pored sjajne muzike, sve umetnike ovde očekuje prilika da pokažu svoje umeće, pored toga što će se nesumnjivo dobro zabaviti.

Naime, Serbia Wonderland Festival otvara konkurs za sve mlade body art umetnike, bacače vatre, balerine, plesače, hodače na štulama i sve druge umetnike, koji bi želeli da doprinesu da se atraktivni atrijum Beogradskog sajma pretvoriti u magičnu Zemlju čuda.

Svi umetnici, zainteresovani da budu deo festivala i da učestvuju u pisanju bajke, svoje CV-eve, fotografije svojih radova, linkove ili bilo koje druge medije kojim žele da se predstave, mogu poslati na e-mail adresu [email protected], zaključno sa 1. junom.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za Serbia Wonderland Festival. Cena karte je samo 1200 dinara, a plaćanje je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

 

beogradnocu.com