Koncert, Najave, vesti

Serbia Wonderland Open Air promo maraton.

EDM Maraton će 9. i 10. maja u prostoriji Depo Magacina okupiti preko 20 DJ-eva EDM muzičke scene i sjajnom atmosferom najaviti predstojeći festival elektronske muzike - Serbia Wonderland Open Air, koji će biti održan 20. i 21. juna u Atrijumu Beogradskog Sajma.

Pored već dva poznata svetska imena koja će nastupiti 10. maja, JoeySuki i Arisen Flame, na EDM Maratonu piliku da pokažu svoje umeće za miks pultom pred par hiljada ljudi imaće DJ-evi koji su najbolje ocenejeni na velikom konkursu Serbia Wonderland Festivala, a to su: Ikerya Project, Cyber, Nonsenz, Mediality, Tywin Fox, Showbiz, Cavin Viviano, Stereo Republic, Mark Andersson, RaQa, Nicky Tide, Nemy Epic, BigFill, MataLive, NMC, Shoon i Architect.

S obzirom da za Serbia Wonderland Open Air Festival vlada veliko interesovanje i iz zemalja regiona, na EDM Maratonu će nastupati i sledeći gosti: Alexander de Fun i Miloš Stankić iz Bosne i Hercegovine, TrancePort iz Hrvatske, Chris Mosgad iz Grčke, Moevv iz Bugarske i Manga iz Makedonije.

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online, a na isti način možete obezbediti i svoje ulaznice za spektakularni Serbia Wonderland Open Air Festival, po fantastičnoj ceni od samo 1200 dinara. Za 20 najbrižih vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice beogradnocu.com obezbedio je besplatne ulaznice za EDM Maraton.

 

beogradnocu.com