Najave, vesti

Serbia Wonderland pomaže nastradalima u poplavama.

Serbia Wonderland Festival , priključiće se u pomoć nastradalima u poplavama i donirati deo novca od prodaje karata kupljenih za Open Air Festival, koji je zakazan za 20. i 21. jun, u Atrijumu Beogradskog sajma.

U okviru promo perioda, koji će trajati do petka 23. maja, od svake kupljene dvodnevne ulaznice preko beogradnocu.com za Serbia Wonderland Festival , čija je cena 1200 RSD, po 200 RSD biće donirano na račun za pomoć ugroženima u poplavama.

„Verujemo da sva ova dešavanja u Srbiji prethodnih dana  nikoga nisu ostavila ravnodušnim i smatramo da bi svi, u skladu sa svojim mogućnostima, trebali da se uključe i da pruže pomoć onima kojima je ona zaista potrebna“, kažu iz Jungle Tribe-a.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za Serbia Wonderland Festival. Plaćanje je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

 

beogradnocu.com