Najave, vesti

Serbia Wonderland: Preko 6000 ljudi zapalilo Beogradski sajam.

Magična atmosfera proširila se sinoć prostorom Atrijuma Beogradskog sajma, mestu održavanja prvog Serbia Wonderland Open Air Festivala. Do ranih jutarnjih časova, posetioci festivala đuskali su uz fenomenalne nastupe kako stranih, tako i domaćih DJ zvezda.

Serbia Wonderland

Fotografisano na Serbia Wonderland Festival

Prvo festivalsko veče načeli  su Futuristic Polar Bears-i  koji su tokom svog energičnog  nastupa imali sjajnu komunikaciju sa publikom  i na pravi način zagrejali Serbia Wonderland.  Odmah nakon njih, na binu je izašao Beltek, koji je publici ovog festivala već jednom pokazao da je majstor elektronskog zvuka, što je potvrdio sinoćnim sjajnim nastupom. Vrhunski setovi Seana Tyasa i Photographera, doveli su atmosferu do usijanja, nakon čega je na scenu izašla kraljica hardstyle zvuka DJ Stephanie, koja je svojim nastupom na pravi način predstavila ovu vrstu zvuka po prvi put na našim prostorima, i koja se pobrinula da žurka ne prestane ni nakon prvih sunčevih zraka.

Serbia Wonderland

Fotografisano na Serbia Wonderland Festival

 „Hvala publici na neverovatnoj energiji koju je sinoć pokazala i zahvaljujući kojoj je predivan početak bajke o Open Air-u  ispisan. Večeras je pred nama još jedna sjajna festivalska noć, svi sa nestrpljenjem iščekujemo povratniak Omniu kao i ostatak bogatog line up-a koji smo spremili “, kažu iz Jungle Tribea.

Serbia Wonderland

Fotografisano na Serbia Wonderland Festival

Publici druge večeri velikog Serbia Wonderland Open Air Festivala, osim Omnie, predstaviće se internacionalna postava koju čine Ibranovski, Jorn Van Deyhoven, i Kill the Buzz , a besplatni kokteli dobrodošlice kao i besplatan body art, biće i večeras organizovani za sve posetioce koji kapije festivala prođu u periodu od 20h do 21h.

 

beogradnocu.com