Najave, vesti

Serbia Wonderland: Večeras veliki spektakl!

Dvodnevni Serbia Wonderland spektakl, koji se po prvi put održava pod otvorenim nebom, počinje večeras. Kapije festivala otvaraju se u 20h i tada kreće muzički program, koji će trajati sve do jutra, a prve goste festivala očekuju i specijalna iznenađenja.

„Pripremili smo posebna iznenađenja za prve posetioce Open Air Festivala. Naime, svi koji dođu u periodu od 20h do 21h na ulazu u festival dobiće Serbia Wonderland koktel dobrodošlice i isto tako, imaće mogućnost da se potpuno besplatno iscrtaju po licu ili telu u nekoj od Body Paint zona na festivalu“, kazu iz Jungle Tribea.

Serbia Wondreland

Atrijum Beogradskog sajma pretvoren je u magičnu Zemlju Čuda,a brojni zanimljivi corneri poput Magical Cornera i Wonderland Box-a, upotpunili su festivalsku atmosferu. Organizovane su i chill out zone, gde će posetioci moći malo da predahnu, a od 20h sa projekcijama počinje i Serbia Wonderland Cinema, koji se nalazi u sklopu festivala. Očekuju se brojni posetioci iz zemalja regiona, a za dva dana trajanja festivala čak 9 internacionalnih headlinera predstaviće se publici u Beogradu.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online možete obezbediti svoje ulaznice za spektakularni Serbia Wonderland Open Air Festivalpo fantastičnoj ceni od 1500 dinara. Plaćanje je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

 

beogradnocu.com