Bašta kod Juge, vesti

Sergej Ćetković sutra u Bašti kod Juge!

Crnogorski pop pevač i kompozitor, Sergej Ćetković, nastupa sutra, 5. septembra, u popularnoj Bašti kod Juge. Idealan način da provedete ovaj četvrtak jeste da obradujete svoju nežniju polovinu sjajnim provodom!

"Prsten na sto", "Postojim i ja", "Zaustaviću vrijeme", "Hiljadu razloga", "Pogledi u tami", samo su deo Sergejevog repertoara uz koji ćete moći da uživate u najatraktivnijoj prestoničkoj bašti. Nizaće se hit do hita, a sudeći po nedavno završenoj turneji "Live Montenegro 2013", koju je Sergej održao po rodnoj Crnoj Gori, očekuje vas zaista spektakularna atmosfera i dosta iznenađenja.

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

U periodu između 2000. i 2010. Sergej je izdao pet albuma,  od kojih je  treći po redu, pod nazivom „Kad ti zatreba“, izdat 2005, sa deset numera, bio najprodavaniji album godine. Sa tog izdanja izdvojilo se mnogo pesama, koje i danas predstavljaju jedne od najvećih pop hitova. “Nazovi me”, “Prokleta bila”, “Neću da znam”, “Kad ti zatreba”, čuveni “Pogledi u tami”, i mnoge druge, svrstale su Sergeja u najkvalitetnije izvođače regionalne scene, što ovaj pevač opravdava iz nastupa u nastup, kada svoju publiku preplavi emocijama, i drži na nogama po čitavu noć.

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Sjajan provod u Bašti kod Juge nikada ne izostaje. Akcenat je na pozitivnom raspoloženju, kvalitetnom ozvučenju i vrhunskom ambijentu. Kada su ovi parametri zadovoljeni, vaše uživanje je neizbežno!

Za nastup Sergeja Ćetkovića u baru Bašta kod Juge, svoje karte možete obezbediti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, a karte će vam stići na kućnu adresu. Cena karte iznosi 1500 dinara, što je izuzetno pristupačno kada je u pitanju neponovljivi provod!

 

beogradnocu.com