Bašta kod Juge, vesti

Sergej Ćetković u Bašti kod Juge!

Slavuj crnogorskog porekla, Sergej Ćetković nastupiće u četvrtak, 5. septembra u Bašti kod Juge. Postoji "Hiljadu razloga" da uz muziku Sergeja Ćetkovića osetite kako izgledaju "Pogledi u tami" u najpopularnijoj bašti ove sezone.

Inače, album Sergeja Ćetkovića iz 2005. godine zvanično je proglašen za najprodavaniji album pop muuzike te godine, tako da sve njegove pesme zasigurno znate, što obećava jedno zaista prelepo veče u Bašti kod Juge. Sergej je nedavno otvorio Sarajevo mjuzik stejdž održanog u okviru Sarajevo film festivala, kada je koncertom oduševio Sarajlije. Nakon svake pesme dobijao je gromoglasne aplauze i poziv da ponovo peva u glavnom gradu BIH.

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Sergej je na jednoj konferenciji za štampu nagovestio da će se na njegovom novom albumu najverovatnije naći pesma koju potpisuje Dino Merlin. Dakle, Sergejeve fanove uskoro očekuje još jedan album koji nagoveštava odlične pesme. Gosti koji u četvrtak dođu u Baštu kod Juge, treba da se pripreme jer Sergej kaže "Zaustaviću vreme", što su se mnogi uverili da njegova muzika zaista to i čini.

Basta kod Juge2

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Svi zainteresovani već danas mogu da kupe karte koje su u prodaji preko sajta beogradnocu.com i koštaju 1500 dinara. Karte koje poručite preko sajta beogradnocu.com stižu na vašu adresu istog dana. Tako da vam savetujemo da rezervišete svoje mesto na vreme za najbolji provod na Balkanu. Karte možete da poručite Online ili telefonom na broj 063 33 33 44, i ljubazno osoblje sajta beogradnocu.com učiniće sve da dobijete karte u najkraćem mogućem roku. Provedite još jedno prelepo veče u Bašti kod Juge uz fenomenalnog Sergeja Ćetkovića!

 

beogradnocu.com