Najave, vesti

Sevali pištolji: JK se vratila u devedesete.

Pop diva Jelena Karleuša zaustavila je saobraćaj u novobeogradskim blokovima  dok su sevali pištolji u njenoj neposrednoj blizini. Naime, JK je jedan je od glavnih aktera promotivnog spota za Festival Najbolje od 90-ih, koji se održava 11. oktobra u Kombank Areni.

Diva se za potrebe promotivnog spota vratila u vreme devedesetih. Iz njenih kola čule su se pesme iz devedesetih, a na nekoliko metara od nje sevali su pištolji, doduše plastični. JK je napravila potpunu pometnju po novobeogradskim blokovima, jer je zbog nje bio zaustavljen saobraćaj na određeno vreme.

Festival Najbolje od 90-ih

Mnoge javne ličnosti su oduševljene Festivalom Najbolje od 90-ih i odlučile su da pruže podršku jer doživljavaju festival kao nešto što im je, kao i mnogima, nedosanjani san iz vremena kad su bili tinejdžeri.

Na predstojećem Festivalu Najbolje od 90-ih nastupiće velike zvezde poput 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche.

Cene karata su: Parter  1790 dinara, Fan Pit  2490 dinara, VIP tribina   2390 dinara, Nivo 200 (I kategorija)  2190 dinara, Nivo 200 (II kategorija)  1990 dinara, Parter 5+1   8950 dinara, Loža   9900 dinara.

Festival Najbolje od 90-ih

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za senzacionalni Festival Najbolje od 90-ih u Areni.

 

izvor: pressserbia.com

 

beogradnocu.com