Klubovi, Koncert, Summer Stage BitefArtCafe

SevdahBABY LIVE u klubu Bitef

Ukoliko ste se uželeli nastupa SevdahBABY-a, za izlazak ove subote definitivno odaberite klub Bitef jer ćete moće da ih čujete posle dužeg vremena u punom sastavu. Koncert nosi naziv "Ti mi se tako sviđaš party" i promocija je istoimenog singla koji je izašao 10. Juna.

Pored nove pesme, publika će moći da uživa i u hitovima kao što su: „Izvini, dušo izvini“, „Najbolja pesma“, „Znoj“... U svakom slučaju, mesto sa najboljim klupskim provodom uz elektropop i remikse poznatih srpskih pesama obećava nezaboravnu noć.

SevdahBABY jedan je od najoriginalnijih bendova kod nas, koji kombinuje elektronski zvuk, matrice i živu svirku. Popularnost im je naglo skočila od trenutka kada se na sajtu Youtube pojavila prva pesma SevdahBABY-a na srpskom jeziku (remix pesme Srđana Jula „Koketa“). Zatim su usledile numere „3 poljupca“ i "Ljubi me brzo, žurim". Publika je veoma brzo prepoznala njihov kvalitet. Predvođeni pevačicom Djixx svoje fanove drže na nogama od prve do poslednje sekunde njihovog nastupa.

bitef

Slikano u Klub Bitef

Početak ove žurke, odnosno zagrevanje pred SevdahBABY, povereno je dobro poznatom DJ-u Me-High-Low koji će nastupiti sa svojim setom.

Karte za koncert su u prodaji i njihova cena iznosti 500 dinara. Prodajno mesto je Summer Stage BitefArtCafe klub, ali postoji i jednostavniji način – izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

bitef

Slikano u Klub Bitef

Portal beogradnocu.com ispratiće i ovo dešavanje, a naši fotografi pobrinuće se da i sa ovog izlaska imate najlepše uspomene.

 

beogradnocu.com