Barovi, vesti

SevdahBABY u bašti Informbiro-a.

U petak 26. jula, u jednoj od najlepših bašti u gradu, u bašti bara Informbiro, nastupiće Milan Stankovič a.k.a. SevdahBABY kao DJ, a društvo za mix pultom praviće mu DJ Pedja Stanković, majstor dobre zabave. Početak ove nezaboravne žurke zakazan je za 21 h.

Pre dve godine on je oko sebe okupio svoje najvernije i najtalentovanije prijatelje i oformio bend SevdahBABY LIVE i time SevdahBABY one-man-band podigao na potpuno drugačiji i viši nivo. Vokalisti benda, Djixx i Lou Benny, sada bendu daju svoj veliki izvođački, ali i kreativni doprinos. SevdahBABY LIVE je postava koja u punom svetlu predstavlja ideju kombinovanja najboljeg od oba sveta: moć digitalne programirane muzike kao muzičke matrice sa jedne strane, i lepotu živog izvođenja iskusnih instrumentalista sa druge strane.

Informbiro

Fotografisano u Bar Informbiro

SevdahBABY je aktivan i kao DJ i tako nastupa od 2007. godine. Svirao je širom bivše Jugoslavije, kao u zemljama u okruženju. Nastupao je i na prestižnom EXIT festivalu u Novom Sadu 2007, 2009. i 2010. godine na Dance Areni.

U svojim pesmama meša različite muzičke kulture i snažno veruje da je muzika univerzalna, da je balkanski sevdah isto što i američki blues, ili brazilska tristessa, i što je najbitnije, voli i živi muziku, pa na svojim nastupima dobru energiju uvek prenese i na vernu publiku, koja se neumorno njiše od prve do poslednje pesme.

Informbiro

Fotografisano u Bar Informbiro

Portal beogradnocu.com neće propustiti ovu žurku, i fotografijama će pokušati da vam prenese delić atmosfere. Ali uvek je bolje da ovakav provod doživite!

Svoje rezervacije možete izvršiti vrlo jednostavno, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com