Poznati, vesti

Severina u ispovedaonici: Za 20.000 eura učestvuje u najpoznatijem rijalitiju na samo 48 sati!

Popularna hrvatska pevačica Severina Vučković će na proleće biti učesnica VIP serijala Veliki Brat. U toku su pregovori sa izazovnom dalmatinkom oko učešća u VIP serijalu rijalitija Veliki brat. Ona bi trebalo u kuću da uđe na 48 sata i za to dobije honorar od 20.000 evra.

“Emotion planira da na proleće krene nova šesta sezona VIP Velikog brata, u kojoj bi učestvovale poznate ličnosti iz celog regiona. Prošlo je više od godinu dana od prošlog prikazivanja tog rijalitija, pa smatraju da je pravi trenutak da počnu pripreme za novi ciklus. Trenutno nema takvog formata na televiziji, a severina će im biti odličan mamac za publiku’’, kazuje dobro obavešten izvor lista ‘’Informer’’.

Goran Stevanović, inače prvi čovek Emotiona, je trenutno u pregovorima sa pevačicom.

‘’Severina i Goša su u odličnim odnosima. Ona je u finalu četvrte sezone Velikog brata premijerno izvela pesmu ‘’Bred Pit’’. Takođe je Stamenković svojevremeno planirao da osnuje izdavačku kuću, a Seve je trebalo da bude ekskluziva. Dogovoraju se da ona uđe makar na 48 sati, kako bi zaintrigirala publiku, sa otvorenom mogućnošću da ostane i duže. Njen zadatak je da obezbedi gledanost i visok rejting, a zauzvrat će biti dobro plaćena’’, kaže sagovornik.

 

 

Foto: Facebook/Severina

beogradnocu.com