Najave, vesti

 

Ukoliko sebe smatrate Jugonostalgičarom i sa osmehom na licu se sećate tih vremena, onda je kafana SFRJ idealno mesto za vas. Menadžment ove kafane je mislo na svaki detalj, pa tako u kafani SFRJ imate riznicu predmeta koji pripadaju periodu Jugoslavije i druga Tita. Pored toga za vaše dobro raspoloženje pobrinuće se Titovi pioniri koji će Vas poslužiti pićem po izboru.

sfrj

 

Fotografisano u Kafana SFRJ

Još jedan dodatak kafani SFRJ, pored ambijenta je svakako muzika, koja vraća duh starih vremena. Od srede do nedelje možete da uživate u zvucima Ozvučenih Tamburaša, dok vas u nedelju čeka Ex-Yu Rock Veče sa Dušanom Rankovićem. U ponedeljak je vas čeka pop rock veče, a u utorak malo promene: ne ozvučeni tamburaši, za one koji vole prave vrednosti.

Vrata kafane SFRJ širom su otvorena ljudima dobre volje svih generacija.

sfrj

 

Fotografisano u Kafana SFRJ

Ne čekajte više ni sekund. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com