Beograd, Najave, Shake 'n' Shake, Splavovi, vesti

Na splavu Shake 'N' Shake vas ove srede osamnaesti put u svojoj trećoj sezoni dočekuje opakom žurkom u serijalu "Shake D Wednesday", na mestu gde beogradska sreda dobija drugu dimenziju, sredu koja mali petak je. Vozićemo se kroz muzičke pravce od repa do trepa! Ove srede se vraćamo u lokal, Bege momci koji uvek kidaju, a godinama izdaju za Bassivity Digital sleću na Shake 'N' Shake da nas podsete na njihove najpoznatije stvari... VIP Demian i Ikac, beogradski rep dvojac koji čine Ivan Jovic i Relja Milankovic Reksona, nije potrebno išta pisati više, svi pravi ljubitelji ovog zvuka kod nas, upoznati su sa njihovim delom.  Struka nam dolazi i ove sezone, znamo da volite Sigija i njegovo delo, a sa njim tu će biti i LUD - momak koji sa Sigi Stru-om kida već više od jedne decenije...Kao i svake srede rezident ARCHI†EC†, bez koga ova žurka nema smisla, vas uvodi u veče i kao i uvek sprema set drugačiji od svih ranijih, po čemu je i "Shake D Wednesday" prepoznatljiv!

ShakeNShake - devojka - 12

Ne čekajte više ni sekund. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

ShakeNShake - devojke - 9ShakeNShake - devojke - 10

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com