Fensi Kafana, vesti

Sinonim za dobar provod -  kafana Fensi Kafana.

Kafana vašeg života je definitivno najbolja kafana u gradu, kafana Fensi Kafana. Ovde je sve tako slatko začinjeno da će vam zastati dah, čim uđete na vrata. Večeras u najfensi kafani u gradu kafani Fensi Kafana za vas otvara veče bez fajronta niko drugi do Vesna Zmijanac jer Fensi Kafana zna šta vi volite. Ona će večeras za vas održati koncert u malom, gde će se provući svi njeni najveći hitovi, ali i sve stare dobre kafanske pesme, jer uz Vesnu Zmijanac nema zime ona perfektno ume da odpeva sve.

kafana Fensi Kafana

 Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Kafana Fensi Kafana na Ušću savršeno se uklapa u vaša kafanska očekivanja, ona je besprekorna u svemu što očekujete i tako će biti i večaras kada bude zapevala legendarna Vesna Zmijanac. Ni malo nije slučajno što baš ona peva u kafani Fensi Kafana, jer samo najbolji idu sa najboljima. Lumpujte, ludujte, jer jedna je Fensi Kafana u kojoj imate čast da za vas zapeva jedna i jedina Vesna Zmijanac.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Jadranka Barjaktarović i Fensi Bend svoj fensi nastup imaju petkom u kafani Fensi Kafani, sa njima će vam biti tako čarobno, pravo prednovogodišnje raspoloženje pući će vas sevdahom kada zasviraju i zapevaju Jadranka Barjaktarović i Fensi Bend. Provešćete se fenomenalno u kafani Fensi Kafana iz koje niko nije izašao bez anegdote. Ovde žive sve one priče koje ste slušali od starih dobrih kafanskih majstora i u kojima ste žarko želeli da glavni lik budete baš vi, e baš to i provode za pamćenje imaćete u Fensi Kafana uz glas Jadranke Barjaktarović i Fensi Benda koji znaju kakav provod očekujete i tu su da vam ga pruže.

Subota je rezervisana za Nenada Cvijetića, a nedeljom vas kao i uvek zabavljaju Andreana Čekić i Kosmajac.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Fotografi portala beogradnocu.com, znaju šta je provod u kafani Fensi Kafana i zovu vas da se provedete zajedno. Rezervišite svoje mesto na vreme putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U našoj galeriji fotografija ćete saznati zašto se Fensi Kafana ne  voli, nego obažava, dođite da lumpujemo zajedno.

 

beogradnocu.com