vesti

Širom zatvorenih očiju i DJ Gadjo.

Nemački DJ i producent Murat Arslan, odnosno DJ Gadjo, je autor svetskog hita "So Many Times". U okviru novogodišnjeg karnevala Širom Zatvorenih Očiju 2014. u klubu KPGT, nastupiće na bini MTV Extravaganza Stage.

Pored toga što će DJ Gadjo nastupiti na MTV Extravaganza Stage-u, tu vas očekuju i Dj Oysha, Dj Pop i Dj Danijel Čehranov. Moći ćete da uživate uz najbolje elektronske plesne setove i zaista pravi spektakl, koji ne može izostati kada su ovakva svetska imena u pitanju.

Drugi stejdž - VH1 Phantasma Stage je deo kluba KPGT gde će vas zabavljati Nebojsha Intruder (Navigatorz), Marina Perazić Live PA, Lou Benny & DJ BKO i Dada Selectah. Očekuju vas najveći hitovi osamdesetih i devedesetih godina, kao i ekstremno vrela atmosfera uz mnogo pozitivne energije i dobre igranke.

24h Domino LIVE Stage biće prepušten Sevdah Baby & DJixx Live PA, Makao Bandu, DJ PeDJi i Igumanu. Potrebna vam je samo maska i udobne cipele za ples! Ne propustite najbolji i najkreativniji doček 2014. godine, po najpristupačnijoj ceni.

Cena karte za novogodišnju noć predstavlja 3000 dinara, dok postoje i VIP karte po ceni od 5.500 dinara. Celokupnu ponudu, što se cena rezervacija tiče, možete pogledati na vašem omiljenom portalu beogradnocu.com odnosno u našoj specijalnoj rubrici Nova Godina. Ne propustite najluđi provod pod venecijanskim maskama, kao i spektakluaran muzički repertoar, koji će vas garantovano oduševiti.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu KPGT. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com