vesti

Širom Zatvorenih Očiju u klubu KPGT.

Tradicija novogodišnjeg slavlja pod venecijanskim maskama i plaštovima se nastavlja. Širom Zatvorenih Očiju 2014. dobija novu dimenziju i kroz formu karnevala posetiocima će ponuditi najveće izdanje ovog novogodišnjeg događaja do sada.

Od ove godine, tradicionalni novogodičnji događaj pod venecijanskim maskama, poprima potpuno novu dimenziju. U saradnji sa partnerskom agencijom iz Londona, Širom zatvorenih očiju dobija svoje karnevalsko izdanje na cak tri bine u prostorijama poznatog alternativnog beogradskog pozorista KPGT.

klub KPGT

1. MTV Extravaganza Stage (Dj Gadjo, Dj Oysha, Dj Pop, Dj Danijel Čehranov)

U centralnom prostoru ovog avangardnog pozorišta biće smeštena najveća karnevalska bina, na kojoj će gostima biti ponuđeno najbolje od plesne elektronske muzike kroz setove Gadja, Oyshe i PoPa. Mtv Extravaganza biće ujedno i bina sa najdužim radnim vremenom (22:00h do 07:00h), što će ljubiteljima elektronske muzike omogućiti bonus program od 120 minuta, u izvođenju umetnika čije ime za sada nećemo otkrivati. Budite u toku sa novim informacijama da biste saznali ko će nastupiti u okviru bonus programa na Mtv Extravaganza stage-u.

2. VH1 Phantasma Stage ( Nebojsha Intruder (Navigatorz), Marina Perazić Live PA, Lou Benny & DJ BKO, Dada Selectah)
Na sceni KPGT-a i njenom gledalištu biće smešten VH1 Phantasma stage na kojem će Marina Perazić (u nastupu uživo), Bege Fank (Lou Benny i BKO) i Nebojša Intruder u VH1 stilu goste provesti kroz najveće domaće i strane hitove osamdesetih i devedesetih godina. Spremite se za playliste sa najboljih kućnih žurki, dobra zabava je zagarantovana.

3. 24h Domino LIVE Stage (Sevdah Baby & DJixx Live PA, Makao Band, DJ PeDJa, Iguman)
U baletskoj dvorani KPGT-a okruženoj ogledalima, više od hiljadu posetilaca zabavljaće se uz žive nastupe Makao benda, Sevdah Baby-a i DJixx uz podršku DJ Pedje (PeDJa) i Igumana. Na drugoj po veličini karnevalskoj bini, u koncertnoj atmosferi, dominiraće vokali u izvođenju najboljih klupskih hitova.
- Svaki posetilac obavezan je da prilikom ulaza na događaj ima masku u skladu sa temom.
- Maska nije uključena u cenu karte.
- Masku i plašt možete kupiti u našoj kancelariji, a možete se maskirati i sami u skladu sa temom događaja.

klub KPGT

Prvih 200 karata mogu se kupiti po promotivnoj ceni od 1990 RSD*

Drugi kontigent od 1000 karata..….……..……………..…….……..2500 RSD*
Treći kontigent od 1000 karata………………………………………3000 RSD*
Poslednji kontigent od 500 karata……………………..…….….…3500 RSD*

VIP karte se mogu kupiti po ceni od 5500 RSD**

Rezervišite svoju kartu za najluđu noć u klubu Kpgt, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu bilo da živite u inostranstvu ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com