Beograd, Najave, Najbolje kafane, Pukni Zoro, vesti

Jedna od najpoznatijih zemunskih kafana, kafana Pukni Zoro, pripremila je odličan program za predstojeći vikend! U petak vas na ovom mestu očekuju sjajni  Nikola Liknić i Jovana Stojić koji će svojim žestokim i energičnim nastupom napraviti atmosferu za pamćenje, a subota je rezervisana za fenomenalni i dobro poznati Adrenalin Bend. Za sve one koji slave, tuguju, lumpuju...za sve one koji traže utočište, ljubav, muziku i najbolji provod. Za sve oni koji pevaju i koji će tek da pevaju himnu:  Pukni Zoro neću kući skoro!

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije subesplatne, ali obavezne! Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

pukni zoro gl

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com