vesti

Sjajan provod na Oktoberfest vikendu!

Novootvoreno mesto u Beogradu, kafe splav My Way fantastično je proveo vikend uživajući sa svojim gostima na Oktoberfest vikendu koji je bio organizovan prošle nedelje. Ova nesvakidašnja i nezaboravna žurka trajala je dva dana, a prisustvovalo je mnogo veselih i nasmejanih ljudi pri čemu je provod bio neponovljiv!

Sjajna žurka, na kakve ste inače navikli, nije izostala ni na kafe splavu My Way, a svi koji su posetili Oktoberfest uživali su u fenomenalnoj atmosferi, uz sjajnu klopu, piće i divno osoblje kafea.

My way

Fotografisano u Kafe splav My Way

Pilo se Paulliner pivo, koji je bio jedan od osnivača Oktoberfesta, a i ovog puta je dokazao svojom aromom i izvanrednim ukusom da je jedan od najpopularnijih. U zanimljivoj igri beerpong tražili su se pobednici i pronalazile se novi najbolji prijatelji pa i srodne duše. Paulliner pivo je uspeo da stvori vezu sa ljudima, sportom i da napravi vrhunsku žurku.

My way

Fotografisano u Kafe splav My Way

Kako to obično biva, kafe splav My Way bio je prepun atraktivnih devojaka, veselih momaka i svi su se međusobno družili i zabavljali. Uz neponovljive tamburaše koji su nizali hit za hitom, gratis šotove, sjajne rakije i divne goste, atmosfera je bila na apsolutnom maksimumu do poslednje pesme i poslednje čaše. Raspoloženje koje je ovog vikenda vladalo kafe splavom My Way bilo je zaista neponovljivo. U ovoj fantastičnoj veseloj oazi na vodi zabavi nije bilo kraja a luda žurka uz dobre ljude i puno smeha, nastavila se do ranih jutarnjih sati i narednog dana.

U iščekivanju novog provoda u kafe splavu My Way, pogledajte našu galeriju fotografija sa Oktoberfesta i uverite se kako izgleda jedan od sjajnog prestoničkog provoda.

My way

Fotografisano u Kafe splav My Way

Kako ne biste propustili dalja dešavanja u najboljim prestoničkim klubovima i kafićima, pratite naš sajt beogradnocu.com koji je uvek u toku sa najkvalitetnijim noćnim provodom u gradu.

Ne zaboravite da za sledeću žurku u kafe splav My Way, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com