vesti

Sjajan provod u Bakari za vikend.

U kafani Bakara očekuje vas sjajan provod ove nedelje. Ovog vikenda nastavljamo u dobrom ritmu uz najkvalitetniju muziku. Ukoliko još uvek niste, rezervišite svoje mesto na vreme, jer vas očekuje izvanredan muzički program.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Petak u kafani Bakara, kao i uvek pruža vrhunsko raspoloženje i širi veliku količinu pozitivne energije. U petak, 15. novembra, zabavlja vas i ujedno sa sa vama provodi fenomenalni Saša Katančić. U dobroj živoj svirci, a kasnije i u sjajnim numerama koje će Saša pevati za vas, garantovano ćete maksimalno uživati.

Dobar provod se nastavlja i u subotu  vas u kafani Bakara očekuje Bakara Band koji će vas oboriti s nogu. Kafana Bakara garantuje dobar provod, a vaše je samo da ga ne propustite! Petak i subota su definitivno dani koje će ostati upamćeni po ludom provodu u kafani Bakara.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Kada jednom budete zaigrali u kafani Bakara, biće vam jasno da se taj vaš sevdah ne može meriti ni sa jednim drugim prestoničkim mestom za provod. Prilikom posete kafani Bakara možete uživati sa svojim prijateljima do čak 4h iza ponoći, i iskusiti jedinstveni i neponovljivi provod, u atmosferi koja je uvek za pamćenje.  Puno lepih ljudi i dobrih vibracija učiniće vaše veče nezaboravnim.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Bakara, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju ovih sjajnih događaja, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com