vesti

Sjajan provod u kafani Kućerak.

Kafana Kućerak slatko će razgaliti vaše najtananije strune i u tome će joj svojski pomoći božanstveni Apollo Bend. Ovaj sjajni bend vas veseli i u petak i u subotu i u toj beskrajnoj igri zavođenja koristi sva raspoloživa muzička sredstva da bi vas zadržao u svojim zanosnim kandžama i verujte, to im u kafani Kućerak polazi za rukom.

kafana Kućerak

 Fotografisano u Kafana Kućerak

Medovača dobrodošlice spremna je za sve razdragane pripadnice lepšeg pola i njihove prekrasne osmehe, koje će Apollo Bend pretočiti u čist užitak, onaj najukusniji. Kafana Kućerak krajnje je šarmantna, samo za vas cenu rakije je prilagodila na 110 dinara što će vam omogućiti da pronađete svoj omiljeni ukus i veselo zapevate sa sjajnim Apollo Bendom.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Kafana Kućerak zna da vi pristajete samo na najbolje, zato je za sve svoje drage goste upriličila boženstvenu cenu Johnnie Walkera ,Smirnoff vodke ,Ballantinesa i to za fantastičnih 140 dinara. Apollo Bend je već nadaleko poznat i duboko poštovan po večerima koje priređuje u vašoj kafani Kućerak ovaj sastav je čaroban, profesionalan i fenomenalno zabavlja, zato je svaki vikend samo vaš u kafani Kućerak.

Kafana Kućerak vas grli sa svih strana zato vas vrlo lako može obradovati sjajnim ponudama i još sjajnijim boemskim cenama, te tako Kućerak Belo vino i kisela 0,7l biće vaši za samo 700 dinara, dok vam se Crveno vino smeši sa stola za svega 650 dinara. U kafani Kućerak najšarmantniji su provodi i svi putevi vode u ovaj zamak čiste zabave i naslađe boemije.

kafana Kućerak

 Fotografisano u Kafana Kućerak

Rezervaciju kafanskog sna možete izvršiti putem vašeg  omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33  33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. A sve što je šarmantno zove naše neumorne fotoreporete koji će zabeležite sve najdivnije kafanske momonte za anale, a ko zna možda i za neki najbolji kafanski film, razmislite o tome dok krećete u predivnu kafanu Kućerak.

 

beogradnocu.com